Bliv en del af
Pangea Park

Netværket

Et sponsorat i Pangea Park er mere end bare PR og synlighed.

Med et sponsorat i Pangea Park bliver du og din virksomhed en del af en fælles vision om at skabe verdens bedste zoo.

Et sponsorat i Pangea Park er mere end bare PR og synlighed. I Parken møder I familien Danmark i øjenhøjde. Det er samvær i et unikt miljø, hvor hygge, leg og lærdom er en integreret del af oplevelsen.

I kan bruge de positive værdier, der er forbundet med Pangea Park, i både jeres markedsføring, overfor jeres personale og som en del af jeres CSR-politik.

Pangea Park er en virksomhed i rivende udvikling, og vi har de bløde værdier i centrum. Vi vil gerne bidrage til, at din virksomhed og dine medarbejdere får et fællesskab med afsæt i Dyreparksoplevelser og finurlige naturoplevelser.

Vi har brug for din hjælp

Vi kan ikke redde verden alene.

Vi knokler i kulisserne for at realisere ambitionen om at skabe verdens bedste zoo, bevare dansk natur, vilde dyr og biodiversitet. Vi er ambitiøse, og vi ved, at vi rækker højt.

Samtidig med at vi arbejder for at realiserer dette mål, skal der investeres i nye anlæg, skabes nye events og aktiviteter, dyrene skal have mad og bygningerne passes. Derfor etablerer vi nu et sponsornetværk med det formål at skabe basis for nye udstillinger, bedre oplevelser og naturbevarelse.

Kan du se dig selv og din virksomhed som samarbejdspartner i Pangea Park, er vi overbeviste om, at vi får stor glæde af hinanden.

Vælg en af vores sponsorpakker, eller byd ind med din helt egen version. Vi er klar til en snak og også gerne et møde.

Vil du ved
mere?

Pangea Park er en dyrepark hvor dyrevelfærd, bæredygtighed samt dyreredning er vores højeste prioritet. Hos os får man lov at komme helt tæt på dyrene i smukke naturtro omgivelser som fangenskab tillader os.

Kom helt tæt
på vores dyr

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla non molestie felis. Donec vestibulum nulla lorem, eget rutrum risus bibendum vitae. Donec dignissim ex ipsum, vitae aliquam elit sodales non. Phasellus interdum odio in facilisis cursus. Phasellus elementum massa purus, et dapibus velit porttitor eu.

Åbningstider

(Sæson åbent fra 9. februar til 30. november)

Fredag – lørdag – søndag fra kl. 10:00 til 16:00

Samt ALLE dage i følgende ferier:

• Vinterferien

• Påskeferien

• Sommerferien

• Efterårsferien

Lukket mellem 1. december til 8. februar

Klik på ‘Køb billet’ (i bunden af siden) for at se alle specifikke åbningsdage i en kalender oversigt.

Vil du være sponsor?

Vi knokler i kulisserne for at realisere ambitionen om at skabe verdens bedste zoo, bevare dansk natur, vilde dyr og biodiversitet. Vi er ambitiøse, og vi ved, at vi rækker højt. Samtidig med at vi arbejder for at realiserer dette mål, skal der investeres i nye anlæg, skabes nye events og aktiviteter, dyrene skal have mad og bygningerne passes.

Derfor kan DU nu blive en del af sponsornetværket hos os, med det formål at skabe basis for nye udstillinger, bedre oplevelser og naturbevarelse. Kan du se dig selv og din virksomhed som samarbejdspartner i Pangea Park, er vi overbeviste om, at vi får stor glæde af hinanden.

Vi er klar til en snak og også gerne et møde, skriv til os og hør nærmere.

 

[chatbot]