Danmarks hyggeligste dyrepark

Praktisk info

Tilgængelighed af Aktiviteter

Vær opmærksom på, at vejret, sæsonvariationer (højsæson/lavsæson) samt dyrenes velbefindende kan påvirke tilgængeligheden af visse aktiviteter. For at være helt sikre, anbefaler vi, at I ringer eller skriver til os inden jeres besøg. OBS! Varmt mad tilbydes kun i højsæsonen fra påske til slut sommer.

 

Børns Sikkerhed

Det er vigtigt, at børn ikke færdes alene i parken. De skal altid være under opsyn af en voksen i alle parkens områder for deres egen sikkerheds skyld.

 

Parkering

På travle dage kan vores parkeringsplads være fuld. I sådanne tilfælde henviser vi til ekstra parkering på Gummersmarkvej eller på parkeringspladsen ved ‘Symbiosen’. Bemærk venligst, at det ikke er tilladt at parkere på hovedvejen Ringstedvejen, da dette kan medføre en parkeringsbøde.

 

Ansvar

Bemærk at al færdsel i parken sker på eget ansvar. Dette gælder også, når I nærmer jer dyrene.

 

Billetkøb

Billetter til parken kan både købes online eller ved indgangen på dagen for besøget.

 

Souvenirbutik

I Pangea Parks souvenirbutik ved ind- og udgangen finder du et varieret udvalg af bamser, fjer, kasketter og andre souvenirs. Udvalget ændres løbende, så der er altid noget nyt at opdage.

Ses vi?

Du er kun ét klik væk fra at planlægge dit eventyr hos Pangea Park! Klik på ‘Køb billet’ for at se åbningstider og priser.

Aktiviteter & Arrangementer

Kalender over alle aktiviteter

Læs mere...

Priser

Dagsbillet

Åbningstider

(Sæson åbent fra 9. februar til 30. november)

Fredag – lørdag – søndag fra kl. 10:00 til 16:00

Samt ALLE dage i følgende ferier:

• Vinterferien

• Påskeferien

• Sommerferien

• Efterårsferien

Lukket mellem 1. december til 8. februar

Klik på ‘Køb billet’ (i bunden af siden) for at se alle specifikke åbningsdage i en kalender oversigt.

Vil du være sponsor?

Pangea Park holder dyr for at formidle og beskytte dem. Vi håber at kunne være med til at få bestanden af truede dyrearter op igen.

Vi formidler for at fortælle hvad mennesket er i gang med at gøre mod naturen, hvilke dyre arter vi mister år for år, og ikke mindst hvad vi sammen kan gøre for rette op på dette menneskeskabte problem

Vi håber på at vi kan være med til at sprede budskabet om, at vi deler Jorden med dyrene og ikke tiltrods for dyrene. Vi har alle vores rolle at spille. Vi vil gøre vores for at medvirke til at vi alle trives bedre sammen, om der så er tale om mennesker, dyr, planter, svampe eller andre levende organismer.

[chatbot]

Årets gang i Pangea Park

Åbningsdage oversigt

Dyreforestilling med et twist

 Hver dag kl. 12:00 og kl. 14:00 præsenterer vi spændende shows, hvor I får mulighed for at komme helt tæt på nogle af dyrene, heriblandt slanger, krokodiller og skildpadder. Det er en oplevelse, I sent vil glemme!

Bliv dyrepasser
- for en dag -

Tak for din interesse i vores unikke aktivitet “Dyrepasser for en dag” hos Pangea Park. Her er en kort beskrivelse af, hvad denne oplevelse indebærer:

Som dyrepasser for en dag får du muligheden for at træde ind i skoene på vores dedikerede dyrepasserteam. Dagen begynder kl. 10:00 om morgenen, hvor du vil møde vores dyrepassere og blive en del af teamet for dagen.

Under oplevelsen vil du:

Dagen slutter kl. 15:00. Aktiviteten er opbygget således at den både er lærerig og inspirerende, især for dyreelskere.

Der vil være masser af ansvar, som også medfører en værdifuld læringsoplevelse.

Pris

Man skriver blot til os hvilken dag man tænker det skal være, og så ser vi på om en ekstra dyrepasser kan komme på arbejde den pågældende dag, og så betaler man blot når man ankommer.


Afmelding skal ske min 24 timer inden start da man ellers vil blive faktureret alligevel.

Aktiviteten er primært målrettet børn og unge mellem 5-17 år. Men er åben for alle der har modet til det.

 

Vi ser frem til at give den (nye dyrepasser for en dag) en uforglemmelig dag i Pangea Park, således i naturligvis vælger aktiviteten!

Ring eller send os en mail for yderligere information og booking af dag.

 

Grupper og fødselsdage

Når du besøger Pangea Park som en gruppe på 20 personer eller mere på en almindelig åbningsdag, får du 20% rabat på den normale entrepris.

Pangea Park kan også arrangeres for grupper og fødselsdage på lukkedage efter aftale. Der er dog en minimums betaling, så kontakt os for detaljer. Vær opmærksom på, at Cafe Ohana og shows ikke er tilgængelige på lukkedage.

Hvis du gerne vil opleve Pangea Park tættere på, tilbyder vi en rundvisningspakke, som ofte bruges til fødselsdage og institutionelle besøg.

Den koster 180 kr. pr. person uanset alder med en minimums betaling på 1800 kr.
(På almindelige åbningsdage) og varer normalt omkring 45 minutter.

Du vil have en personlig dyrepasser, der giver dig mulighed for at komme tættere på dyrene, få information om dem og se fodringen af nogle af dyrene.

(Bemærk, at der ikke gives grupperabat for grupper over 20 deltagere på rundvisningspakken)

Vi sørger også for reserverede siddepladser til din gruppe.

Du kan købe snacks, sodavand, kaffe og lignende i vores cafe. Du er også velkommen til at medbringe dine egne. På almindelige åbningsdage kan du købe varm mad som pommes frites og nuggets i cafeen.

Hvis Rundvisningen/fødselsdagen er på en lukkedag så bemærk.
På lukkedage er de daglige shows med dyr, samt Cafe Ohana ikke tilgængelige

Ved ankomst og afslutning af dit arrangement kan kun deltagerne gå ind i dyreparken. Andre, der skal aflevere eller hente, bedes vente ved indgangen og kontakte en af vores personale.

Der er både udendørs siddepladser og siddepladser under halvtag til rådighed.
For at reservere din gruppe, skal du blot henvende dig til os og angive den ønskede dato og tidspunkt, og vi vil sørge for at booke dig ind til den pågældende dag.

Hvis du har spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os.