Danmarks hyggeligste dyrepark

Hvem er vi?

Pangea Park er en udendørs samt indendørs dyrepark beliggende midt på Sjælland.  Dyreparken er omgivet af smukke naturtro omgivelser med træer og buske som omkredser dyrenes voliere samt anlæg. Vi er en meget børnevenlig park med 2 legepladser samt klappegedeland. 

 

Flere af anlæggene hos Pangea Park kan du som gæst selv gå ind i, derved kommer du HELT tæt på dyrene. Vi har et stort tropehus samt en indendørs krybdyrsgrotte med en kæmpe samling af div krybdyr! Udendørs byder parken på div, pattedyr, fugle, krybdyr.

 

Vores Formål

Pangea Park håber på at kunne gøre en forskel, og derfor yngler vi på truede dyrearter, for at få bestanden af disse op igen!
Vi har bla. ynglet Vest Afrikanske Dværg krokodiller, samt flere udrydningstruet papegøje arter, samt meget andet.

Udover vores ambitioner om at øge bestanden af truede dyrearter, er vi også hjemsted for mange rescue-dyr. Vi tager løbende dyr ind som kommer fra dårlige vilkår, hvis det passer ind i de eksisterende dyrehold vi har i forvejen.

Formidling om dyr gør vi os meget i, og formålet med dette er at sprede interessen samt kendskabet til dyr, natur og biodiversiteten.

Hvem er vi?

Pangea Park er en dyrepark hvor dyrevelfærd, bæredygtighed samt dyreredning er vores højeste prioritet. Hos os får man lov at komme helt tæt på dyrene i smukke naturtro omgivelser som fangenskab tillader os.

Kom helt tæt
på vores dyr

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla non molestie felis. Donec vestibulum nulla lorem, eget rutrum risus bibendum vitae. Donec dignissim ex ipsum, vitae aliquam elit sodales non. Phasellus interdum odio in facilisis cursus. Phasellus elementum massa purus, et dapibus velit porttitor eu.

Åbningstider

Vi holder lukket i øjeblikket, 

og vi åbner igen i vinterferien 2024. 

Vil du være sponsor?

Vi knokler i kulisserne for at realisere ambitionen om at skabe verdens bedste zoo, bevare dansk natur, vilde dyr og biodiversitet. Vi er ambitiøse, og vi ved, at vi rækker højt. Samtidig med at vi arbejder for at realiserer dette mål, skal der investeres i nye anlæg, skabes nye events og aktiviteter, dyrene skal have mad og bygningerne passes.

Derfor kan DU nu blive en del af sponsornetværket hos os, med det formål at skabe basis for nye udstillinger, bedre oplevelser og naturbevarelse. Kan du se dig selv og din virksomhed som samarbejdspartner i Pangea Park, er vi overbeviste om, at vi får stor glæde af hinanden.

Vi er klar til en snak og også gerne et møde, skriv til os og hør nærmere.