Danmarks hyggeligste dyrepark

Hvem er vi?

Pangea Park er mere end en dyrepark!

Det er et sted, hvor dyrevelfærd, bæredygtighed og dyrebeskyttelse er i hjertet af alt, hvad vi gør. Vi skaber et miljø, hvor besøgende kan opleve dyrelivet tæt på i smukke, naturtro omgivelser, der respekterer dyrenes behov og velbefindende.

Som Danmarks hyggeligste dyrepark, beliggende i hjertet af Sjælland, tilbyder vi en unik blanding af indendørs og udendørs faciliteter.

Her kan gæster besøge os året rundt, uanset vejret, og nyde vores park, fra det imponerende tropehus til den fascinerende krybdyrsgrotte, omringet af naturskønne områder.

Vores mission er at formidle vigtigheden af biodiversitet og naturens skrøbelighed.

Vi ønsker at oplyse om, hvordan menneskelig indgriben påvirker dyrelivet og hvilke arter, vi risikerer at miste. Gennem vores arbejde håber vi at inspirere til en ændring og fremme et harmonisk samliv mellem mennesker, dyr, planter og andre levende organismer.

Pangea Park engagerer sig aktivt i bevaringsarbejdet, specielt for truede dyrearter.

Vi er stolte af at have ynglet sjældne arter som Vestafrikanske dværgkrokodiller og flere truede papegøje arter. Parken er også et hjem for mange redningsdyr, der kommer fra vanskelige forhold, og vi stræber efter at give dem et nyt, trygt hjem.

For familier og børn er parken et sandt eventyrland. Med to store legepladser, klappegedeland, og muligheden for at gå ind i mange af dyrenes anlæg, tilbyder vi en interaktiv og lærerig oplevelse.

Kort sagt, Pangea Park er ikke bare en dyrepark, men et sted, hvor vi arbejder passioneret for dyrevelfærd, bevaring og formidling.

Vi inviterer alle til at deltage i denne rejse mod en mere bæredygtig og oplyst fremtid, hvor vi alle lever i harmoni med naturen.

Ses vi?

Du er kun ét klik væk fra at planlægge dit eventyr hos Pangea Park! Klik på ‘Køb billet’ for at se åbningstider og priser.

Kom helt tæt
på vores dyr

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla non molestie felis. Donec vestibulum nulla lorem, eget rutrum risus bibendum vitae. Donec dignissim ex ipsum, vitae aliquam elit sodales non. Phasellus interdum odio in facilisis cursus. Phasellus elementum massa purus, et dapibus velit porttitor eu.

Åbningstider

(Sæson åbent fra 9. februar til 30. november)

Fredag – lørdag – søndag fra kl. 10:00 til 16:00

Samt ALLE dage i følgende ferier:

• Vinterferien

• Påskeferien

• Sommerferien

• Efterårsferien

Lukket mellem 1. december til 8. februar

Klik på ‘Køb billet’ (i bunden af siden) for at se alle specifikke åbningsdage i en kalender oversigt.

Vil du være sponsor?

Vi knokler i kulisserne for at realisere ambitionen om at skabe verdens bedste zoo, bevare dansk natur, vilde dyr og biodiversitet. Vi er ambitiøse, og vi ved, at vi rækker højt. Samtidig med at vi arbejder for at realiserer dette mål, skal der investeres i nye anlæg, skabes nye events og aktiviteter, dyrene skal have mad og bygningerne passes.

Derfor kan DU nu blive en del af sponsornetværket hos os, med det formål at skabe basis for nye udstillinger, bedre oplevelser og naturbevarelse. Kan du se dig selv og din virksomhed som samarbejdspartner i Pangea Park, er vi overbeviste om, at vi får stor glæde af hinanden.

Vi er klar til en snak og også gerne et møde, skriv til os og hør nærmere.

 

[chatbot]